Skip to content

Marketing Manager

Nederland, Noord-Holland, Weesp€ 3.500 - € 5.000 per maandBliq

Functieomschrijving

Schrijven = schrappen. Maar uiteindelijk weet je als marketing manager altijd de best passende woorden te gebruiken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor marketing en communicatie voor de totale klantreis. Hoe oriënteren installateurs zich? Tegen welke issues lopen ze aan? En hoe leveren we de beste service met een big smile? Dit zijn vragen waar jij je bezig mee houdt. Alles voor de optimale beleving.


Website, communicatie, SEA en nog meer van dit

Als je op onze werken-bij-website zit, denk je vast: die kan nog een likje verf gebruiken. En dat is waar we jou onder andere voor nodig hebben! Je kan aan de slag met campagnes, beurzen, fotoshoots en advertenties. Om de business goed te leren begrijpen, kruip je in het hoofd van onze klant, de installateur. De Bliq-batterij is jouw product en jij bent de stem van onze klanten. Dat betekent dat je dagelijks zorgt voor meer traffic naar de website, betere content en een vriendelijke aanvraag-flow. Jouw collega van IT geef je wat informatie over een technische verbetering van de batterij, want dat is informatie die je bij de klant hebt opgehaald. Handig als je wat technische kennis hebt. Zo weet je precies hoe batterijen, omvormers en aansluitingen werken.


Wat krijg ik?

Een hele hoop! Met meer dan twintig mooie arbeidsvoorwaarden zou het een te lange lijst worden. Dit zijn de belangrijkste om te weten:

 • Geld. Gebaseerd op jouw ervaring tussen €3500 - €5000 per maand op basis van 40 uur;
 • Elke dag een heerlijke lunch én vers fruit voor de vitamientjes;
 • Hybride werken;
 • Een bonus van een half maandsalaris bij een goed jaar;
 • Wij betalen 50% van jouw pensioenpremie;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons participatieplan; 
 • Een onboardingstraject van 2 weken (hierna overhoren we je of je alles nog weet, geintje).


Bliq, onze slimme thuisbatterij-aansturing

We bouwen elke dag aan een betere wereld. En dat doen we met de Bliq-vanger die op een slimme manier meet hoe je energie verbruikt. Zo kun je opladen en ontladen op gunstige tijden. Besparing op je energierekening! Op dit moment zijn we met zo'n twintig collega's hard aan de weg aan het timmeren. Nicole, de customer succes manager, is jouw directe collega met wie je de hele customer journey bespreekt. Met Paul, de product owner van de app, heb je veel contact over technische uitdagingen. Omdat Bliq een onderdeel is van Solarclarity Group, een online distribiteur in zonne-energie, kunnen we onze krachten bundelen en zo nog beter inspelen op de wensen van onze eindgebruikers.

Vereisten

Dit verwachten we van jou als marketing manager:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met marketing, communicatie en projectmanagement;
 • Toe aan een rol waarbij je iets kan opzetten en op termijn kunt leidinggeven;
 • Je beheerst de Nederlandse taal.


Waar kan ik tekenen?

Maak van deze vacature jouw baan en solliciteer direct! Nog vragen? Dan kom ik, Nadine Gobin, graag met je in contact. Ik ben via WhatsApp of telefonisch goed bereikbaar via 06 23 76 23 96. Hopelijk drinken we snel een bak koffie of thee op ons kantoor in Weesp.

of