Skip to content

Partner Manager Sales

Nederland, Noord-Holland, Weesp€ 3.300 - € 4.300 per maandBliq

Functieomschrijving

Als Partner Manager bij Bliq ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor onze Belgische en Nederlandse partners. Je begeleidt deze partners door de onboarding en zorgt dat ze sales- & installatietraining krijgen. Maar je houdt bijvoorbeeld ook in de gaten of ze de aangedragen leads goed oppakken. Heeft een partner genoeg informatie om de verkoop van onze Bliq-vangers te kunnen doen? Hoeveel hebben ze geïnstalleerd en hoeveel hiervan zijn er online gekomen?


Je ontwikkelt onze partnerstrategie, breidt het netwerk verder uit en denkt na over hoe dit kwalitatief beter neer te kunnen zetten. Doordat jij je kunt verplaatsen in Belgische en Nederlandse installateurs, begrijp je hun behoeften én die van de eindklant en kun je knelpunten in het proces identificeren en hier verbetervoorstellen voor aandragen. Last but not least, als Partner manager begrijp jij natuurlijk als geen ander dat het juist inrichten en bijhouden van het CRM en periodieke rapportage bijdraagt aan een professioneler en efficiënter proces!


Bliq, onze slimme thuisbatterij-aansturing

We bouwen elke dag aan een betere wereld. En dat doen we met de Bliq-vanger (het commandocentrum), die een thuisbatterij de opdracht geeft om te laden wanneer de prijzen goedkoop zijn. Later op de dag, wanneer de prijzen hoog zijn, krijgt de thuisbatterij van de Bliq-vanger de opdracht om te ontladen en de stroom terug te geven aan het elektriciteitsnet. Zo verkopen onze eindgebruikers hun goedkoop ingekochte groene stroom voor een hogere prijs. 

Op dit moment zijn we met zo'n twintig collega's hard aan de weg aan het timmeren. Als Partner Manager werk je veel samen met Lotte, onze Business Developer én met Nicole, onze Customer Success Manager. Omdat Bliq een onderdeel is van Solarclarity Group, een online distribiteur in zonne-energie met al een groot netwerk aan installateurs, kunnen we onze krachten bundelen en zo nog beter inspelen op de wensen van onze eindgebruikers.


Wat krijg ik?

Een hele hoop! Met meer dan twintig mooie arbeidsvoorwaarden zou het een te lange lijst worden. Dit zijn de belangrijkste om te weten:

  • Geld. Gebaseerd op jouw ervaring tussen € 3.300,- - € 4.300,- per maand op basis van 40 uur;
  • Elke dag een heerlijke lunch én Meatless Wednesday;
  • Hybride werken;
  • Een bonus van een half maandsalaris bij een goed jaar;
  • Wij betalen 50% van jouw pensioenpremie;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons participatieplan;
  • Een onboardingstraject van 2 weken, hierna overhoren we je of je alles nog weet (geintje uiteraard).

Vereisten

Dit breng je mee als Partner manager:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • 2+ jaar werkervaring in de richting van solution selling, business development, projectmanagement;
  • Je krijgt energie van processen die nog niet volledig zijn zodat je kunt bouwen en verbeteren.


Waar kan ik tekenen?

Maak van deze vacature jouw baan en solliciteer direct! Nog vragen? Dan kom ik, Suzanne Verhoef, graag met je in contact. Ik ben via WhatsApp of telefonisch goed bereikbaar via 0657053240. Hopelijk drinken we snel een bak koffie of thee op ons kantoor in Weesp.

of