Skip to content

UX/UI designer

Nederland, Noord-Holland, WeespBliq

Functieomschrijving

Laat je jouw creatieve geest graag de vrije loop door na te denken over de meest toffe designs? En kruip je helemaal in het hoofd van de eindgebruiker om die klantreis te bewandelen voor de beste input? Dan ben je bij ons in Weesp aan het juiste adres. Als UX/UI designer bij Bliq krijg je alle vrijheid om mooie designs te ontwikkelen in een hard groeiend bedrijf. 2023 is het jaar dat we de markt willen bestormen met de thuisbatterij en Bliqvanger. Jij bent in de lead voor ons ontwerp, zodat onze klanten een aansprekend merk te zien krijgen. Benieuwd naar wat hier allemaal bij komt kijken? Lees dan snel verder!


Hoe jouw potentiële baan eruit ziet

Als UX/UI designer ben je de brug tussen jouw commerciële collega's en het development team. Aan jou de taak om strategische informatie om te toveren tot een mooi visueel beeld wat aanspreekt voor onze gebruikers. Bliq is een nieuw product dat bij velen nog niet bekend is. Door je helemaal in te leven in onze klanten, kun je designs ontwikkelen waar iedereen verbaasd over is. Door continue je prototypes te toetsen en bij te stellen, werk je aan perfecte visualisaties.

Het einddoel? Een website die er helemaal gelikt uitziet en een visuele applicatie waar al onze energietools makkelijk en simpel zijn weergegeven. Jouw werk is geslaagd als gebruikers in een aantal woorden kunnen vertellen wat Bliq doet én wat het hen oplevert. Want uiteindelijk willen we dat Nederland én Europa kennismaakt met ons product en dolenthousiast raakt.


Waarom je bij Bliq wil werken

We groeien hard. En we bouwen elke dag aan een betere wereld. Dat doen we met de Bliq-vanger die op een slimme manier meet hoe je energie verbruikt. Zo kun je opladen en ontladen op gunstige tijden. Onze missie? Het electriciteitsnetwerk ontlasten door een oplossing te bieden voor netcongestie. Op dit moment zijn we nog een kleine club met zo'n 20 Bliq-ers. Onder de veilige vleugels van Solarclarity Group, kunnen we onze krachten bundelen en toewerken naar een zonnige toekomst.


Wat krijg je van ons?

  • Een salaris van maximaal €4500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
  • 25 vakantiedagen + vrij op 2 januari;
  • 0,30 cent per km reiskostenvergoeding;
  • Bonus van een half maandsalaris bij een goed jaar;
  • Elke dag een goed verzorgde lunch met vers fruit en gembertheetjes;
  • Borrels en feesten in onze eigen bar;
  • Een laptop en telefoon van de zaak.

Vereisten

Dit ben jij

Dat je de creatieveling in het team bent, dat is duidelijk. Met een rugzak vol met design projecten, visualisaties van websites en applicaties, ben je toe aan een volgende stap. Neem het volgende mee naar je sollicitatie:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de rol UX/UI designer;
  • De knoppen in Figma of een vergelijkbaar programma kun je dromen;
  • Je spreekt vloeiend Engels.


Ik wil hier graag mijn baan van maken!

Is deze vacature UX/UI designer binnenkort jouw baan? Dan hoef je alleen nog te solliciteren! Dan gaan wij daarna graag het gesprek met je aan. Nog vragen? Nadine Gobin, corporate recruiter, kun je bereiken op 06 23 76 23 96 of via nadine.gobin@solarclarity.com.

of